Pub Quiz

De activiteiten commissie gaat tijdens de wintermaanden een aantal leuke middagen organiseren. 

Een Pubquiz is inmiddels een redelijk bekend gebeuren: een gezellige middag of avond met vrienden collega’s of in dit geval zeilers / clubleden die het in teams van tegen elkaar opnemen. Je kennis op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films, WVZ-weetjes, etc. wordt op de proef gesteld.

Bij de Pubquiz moet je pieken op het juiste moment: het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven halen. Daarom staat de Pubquiz garant voor plezier voor iedereen. De vragen worden niet alleen gesteld door de quizmaster, er komen ook muziekfragmenten voorbij en er worden foto’s met vragen getoond.

De Pubquiz telt een aantal rondes van 10 vragen, die in teamverband beantwoord moeten worden. Van Pippi Langkous via Wesley & Yolanthe, GTST, Hilbert van der Duim,   waar lag ons 1e clubschip tot de Europese hoofdsteden: alles kan aan bod komen!

Tussen de rondes door is er tijd voor een hapje en een drankje en kan je andere teams vragen naar de “juiste antwoorden”…
Het team dat aan het einde de meeste punten heeft verzameld mag zich De Pubquizkampioen noemen!

Aanmelden is in principe niet nodig. Je kan individueel of met een team komen. Wij delen teams in met de individuele aanmeldingen.

Iedereen is van harte welkom!
De bar- en activiteitencommissie.