De Watersport Vereniging Zeewolde (WVZ) is een kleine maar actieve vereniging met tal van activiteiten voor jong en oud. Als lid krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten op het water voor volwassenen en voor de jeugd. De watersportvereniging organiseert daarbuiten ook diverse andere activiteiten.

In de agenda vind je alle activiteiten van de vereniging. Kijk in het menu voor details van de verschillende activiteiten.

Facebook Posts

Het mooie zeilweer komt er weer aan en er liggen steeds meer boten in het water. Wij herinneren je er graag aan dat het aanstaande woensdagavond weer tijd is voor de WAC 2019 informatieavond!

Op 17 april om 20:00uur zal er in de “Kop van de Knar” en in "De Bolschuit" de WAC 2019 informatieavond gegeven worden. Tijdens deze informatieavond behandelen wij alle benodigde informatie voor een succesvolle competitie alsmede de wijzigingen ten opzichte van vorig seizoen. Wegens het gebruik van nieuwe vlaggen en gewijzigde wedstrijdregels willen wij iedereen uitnodigen om bij deze avond aanwezig te zijn. Overigens is dit ook een perfecte gelegenheid om te kijken of een deelname aan de Woensdagavond Competitie iets voor jou is!

Nog niet ingeschreven voor de WAC 2019?
Ga naar onze website om je aan te melden.
Graag ontvangen wij de inschrijving tot en met 17 april, alvast bedankt!

Kennismaken met wedstrijdzeilen?
Mocht je de stap nog net te groot vinden om zelf mee te varen, heb je geen eigen zeilboot, heb je net een (jeugd)zeilcursus afgerond of lijkt het je ontzettend gaaf om een keer mee te varen? Meld je dan alvast aan via wedstrijdcommissie@wvzeewolde.nl ! Er wordt geregeld bemanning gezocht voor deelnemende schepen, wij helpen je graag om in contact te komen met een schipper. Deelnemen aan de WAC of de mogelijkheid om mee te varen is mogelijk voor zowel leden als niet-leden van W.V. Flevo en W.V. Zeewolde.

Radio en kranten
De afgelopen weken is er ook in de media (radio en de kranten van Harderwijk & Zeewolde) veel aandacht voor de WAC 2019. Leuk om eens te bekijken/beluisteren!

Wij verwelkomen je graag bij de informatieavond, tot dan!

Namens de wedstrijdcommissies van W.V. Flevo en W.V. Zeewolde
... See MoreSee Less

1 week ago  ·  

Wat een mooie start van het zeilseizoen, na vorige week in het Baken, nu dan echt op het Wolderwijd. Wat een blije zeilkids met hun instructeurs!! Genieten hier.
Wil je nog aansluiten? Check dan even www.wvzeewolde.nl
... See MoreSee Less

1 week ago  ·  

Cursus ‘Zeilen voor Volwassenen’ gaat weer van start www.zeewolde-actueel.nl/artikelen-week-15-2019/cursus-zeilen-voor-volwassenen-gaat-weer-van-start ... See MoreSee Less

1 week ago  ·  

Gisterenavond te gast bij RTVNunspeet voor leuk interview over de WAC. Samen met Thijs en Sebastiaan van WvFlevo . Presentator Erik Elbers. Nog terug te beluisteren via website RTVNunspeet , programma’s, radio, vrijdagavond Sport van morgen. ... See MoreSee Less

2 weeks ago  ·