De Watersport Vereniging Zeewolde (WVZ) is een kleine maar actieve vereniging met tal van activiteiten voor jong en oud. Als lid krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten op het water voor volwassenen en voor de jeugd. De watersportvereniging organiseert daarbuiten ook diverse andere activiteiten.

In de agenda vind je alle activiteiten van de vereniging. Kijk in het menu voor details van de verschillende activiteiten.

Facebook Posts

Mooie opkomst ALV. Interessante vergadering gehad met goede inhoudelijke agenda van het bestuur. ... See MoreSee Less

1 week ago  ·  

En na de commissie vergadering is er traditioneel Snert en roggebrood!😋. Dank jullie wel Anneke en Rob. 😃👍 ... See MoreSee Less

1 month ago  ·  

We zijn met de jeugd bezig aan de laatste trainingen voor het CWO diploma. ... See MoreSee Less

2 months ago  ·  

De uitslag van de WAC is bekend! Zie hieronder alle winnaars. Dank aan alle vrijwilligers die er zo een prachtig seizoen van gemaakt hebben! ... See MoreSee Less

3 months ago  ·  

We hebben nog plaatsen vrij! Wie kent er nog kinderen die het optimistzeilen heel graag willen proberen?
Inschrijven kan via de website en via de mail jeugdcommissie@wvzeewolde.netOptimistzeilen bij de WVZ; Introductielessen in september

Heb jij tijdens de Havendagen ook even kunnen varen in onze optimisten? Of wil je heel graag met zeillessen starten en niet wachten tot volgend seizoen?
Kom dan in september meedoen met onze Introductielessen in de Optimist.

De Introductielessen vinden plaats in de periode na de zomervakantie op zondagmiddagen: op 8, 15 en 22 september van 12.30u tot 14.30u.

Deze zeillessen zijn bedoeld voor kinderen (vanaf 6 jaar en in het bezit van zwemdiploma A en B) die kennis willen maken met het zeilen in een optimist. De lessen worden gegeven door ervaren instructeurs. Er wordt lesgegeven vanuit motorboten, waardoor er direct contact met de kinderen blijft. Zowel de kinderen als de instructeurs hebben allemaal verplicht een zwemvest aan. En als uw kind het heel leuk vindt, kan het volgend seizoen in het voorjaar starten met de reguliere lessen, waarbij een zeildiploma (CWO) gehaald kan worden!

De kosten voor de Introductielessen bedragen €75,00, inclusief huur van de optimist en gebruik van een zwemvest.
Voor het volgen van de Introductielessen is géén lidmaatschap van de Watersportvereniging nodig. Aan deze lessen kunnen maximaal 10 kinderen deelnemen.

Meer informatie over de Watersportvereniging Zeewolde is te vinden op:
www.wvzeewolde.nl en op facebook.com/wvzeewolde

Voor aanmelden, vragen en meer informatie mail of bel naar:
jeugdcommissie@wvzeewolde.net / tel. 06-52034150
... See MoreSee Less

3 months ago  ·